magiel cafe

„tu jemy rzeczy elementarne, bardzo dobrej jakości”
ul. Stępińska 2, Warszawa • tel. 22 841 00 16

AKTUALNOŚCI      MENU I WINO      MOJE BISTRO      GOŚCIE O NAS      PODPOWIADAM      KATERING

Pracuję nad treścią tej strony. Wkrótce więcej …

KNAJPA ROKU 2011 frobloga

NAJLEPSZE RESTAURACJE w Warszawie, Kulinarnik.pl 2011

„Best slow food place I have seen. Fresh seasonal and local dishes, prepared with care and in own „style”. No fixed menu – just today’s chef selection listed on the chalkboard ensuring only fresh ingredients. One of my favourite places!” Tripadvisor

„I am just sit in one of the tables of this nice and cozy restaurant. I decided to go for some drink because one friend suggested it to me. But after a good recommendatios of the waiter I could not say no to one of their dishes, a really nice Shrimp Salad and green coffee.
It is a nice restaurant based in Seasonal Food with a clearly Internaional approach. Its cook is a really nice guy who would suggest you the best and he was eager to speak with a lonely foreingner.
Nice place, nice food and nice atmosphere. What else? ” Tripadvisor, 28.3.2014

“every time in Magiel is even more charming!” I know Magiel restaurant for years now ( I used to live in the same building) and must admit that it only gets better and better. One of the slow food places in Warsaw with a soul! Amazing food, every day different menu, very helpful and well educated service and absolutely great music – this all make me always go back there!,” TripAdvisor, July 12, 2013

„Its how it should be. SLOW FOOD. It’s exactly how it should be. Fresh seasonal and mostly local food, so menu changes. A chalk board for day specials. Inventive dishes. Cooked with loving care…” TripAdvisor, 24.6.2013

„miałam okazję ostatnio gościć u Państwa i myślę, że na www w sekcji „zdaniem klientów” można śmiało dorzucić, że racuchy z powidłami są po prostu genialne:)” (30.5.2013)

„Excellent. We enjoy eating here. There’s always something different on the menu. Always something new and interesting, using good quality local products. But best of all, and this is something other Warsaw restaurants need to learn,…” (TripAdvisor, 25.6.2012)

„Przyprowadził mnie znajomy przed świętami Bożego Narodzenia. Zapewnił, że macie w Maglu świetne wina w atrakcyjnych cenach. Miał rację.” (19.01.2011)

„Fantastyczne miejsce! Działacie już 4 lata?! Mieszkam niedaleko, ale dopiero teraz dowiedziałem się od znajomych” (18.01.2011)

„To jest kulinarny majstersztyk” (Klient po degustacji musu z gęsich wątróbek z kasztanami na tostowanej chałce – listopad 2010)

Fragment rozmowy kelnera z klientką:
Kelner zaprasza do zajęcia miejsca.
Klientka: „Dziękuję, w szafie (jedno z ulubionych miejsc) nie siadam, mam już dzieci…. ”
Kelner: ???
Klientka: „Proszę Pana, przychodzimy tu z koleżankami regularnie już od trzech lat. Co która z nas zasiedzi się wygodnie w szafie, to zaraz jest w ciąży…” (15.10.2010)

„Nie znam drugiego miejsca z tak dużym wyborem ciekawych piw. Przychodzę regularnie, żeby za każdym razem spróbować czegoś nowego.” (wrzesień 2010)

„Grudniowa kuchnia sentymentalna to strzał w dziesiątkę.” (13.12.2009)

„Bardzo dobra kuchnia.” (8.12.2009)

„To moje ulubione mokotowskie miejsce. Dobry lokalny klimat.” (8.12.2009)

„Mało jest takich fajnych miejsc w Warszawie.” (3.12.2009)

„Wspaniały klimat, który tworzy relaksująca muzyka i przesympatyczna obsługa.” (2.12.2009)

„Rewelacyjna szarlotka!” (2.12.2009)

„W tym miejscu można się zakochać.” (2.12.2009)